Het bureau

Architectuur op maat

Architectuur & interieur is een multidisciplinair architectenbureau met brede ervaring op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Werkt geheel onafhankelijk van leveranciers en is opgericht in 1982 door Ron Schildknegt.

Als landelijk werkend architectenbureau adviseren wij ondermeer over ruimtelijke- en logistieke vraagstukken. Wij ontwerpen exterieur, interieur, maatmeubilair en buitenruimten waarbij de persoonlijke profilering van de opdrachtgever en eventuele gebruikers centraal staat.

De wensen, smaak, en voorkeuren van onze opdrachtgevers en het beschikbare budget zijn de uitgangspunten om tot een onderscheidend, tijdloos en duurzaam ontwerp te komen met een eigen identiteit en oog voor het detail.

 

Vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen

Onze activiteiten

De activiteiten van het architectenbureau vinden plaats in Nederland en daarbuiten en variëren in werkzaamheden als deeladviezen tot sleutelklare projecten voor opdrachtgevers binnen de zakelijke- en de particuliere markt, die vooral gericht zijn op de volgende hoofdactiviteiten:

Eerste lijns gezondheidszorg

Architectenbureau voor gezondheidscentra

Gezondheidscentra

Architectenbureau voor A hoed

A Hoed

Architectenbureau voor huisartsenpraktijk

Huisartspraktijk

Architectenbureau voor tandartspraktijk

Tandartspraktijk

Architectenbureau voor apotheek

Apotheek

Architectenbureau voor fysiotherapie

Fysiotherapie

Wonen & werken

Wonen en werken komen steeds dichter bij elkaar, mensen willen zich thuis voelen bij een organisatie en hebben behoefte aan een eigen werkplek. Het kantoor weerspiegelt de identiteit van een organisatie en haar medewerkers.

Technologie zorgt ervoor dat het kantoor weer een plek wordt om samen te werken. Infrastructuur en fysiek ontwerp van de ruimte zijn geen belemmerende factoren meer in het transparante kantoor van de organisatiestructuur

Het kantoor is verplaatst naar de ether. Virtuele samenwerking is mogelijk, onafhankelijk van tijd en plaats. Organisaties vertrouwen op ondernemerschap, creativiteit en zelfstandigheid van de medewerkers. De mens en zijn sociale binding met de organisatie worden succesfactor nummer één. Het traditionele kantoor wordt vervangen door businessclubs, virtuele kantoren en satelliet- en thuiskantoren.

Kwaliteit van de werkomgeving

Sfeer en uitstraling is mede bepalend voor datgene wat de organisatie over zichzelf wenst uit te dragen. Sfeer heeft een positieve uitstraling op de productiviteit

Stedelijk architecten bureau

Stedelijk

Architecten bureau voor landgoederen

Landgoederen

Landelijk architecten bureau

Landelijk

Architecten bureau voor vrijstaande woningen

Vrijstaand